HAPA Tiskárny

 
Tiskárny pro potisk finálních balení - krabičky, fólie, blistry, etikety. Zařízení s UV flexo, UV digitálním, hybridním tiskem a zařízení pro laserové gravírování. HAPA nabízí vlastní inkousty, které zákazníkům dodává i v menších množstvích.    

HAPA Easyflex 200 UV Flexo

Série Hapa 200 UV Flexo je ekonomickým řešením pro potisk středního až většího množství farmaceutických balicích materiálů včetně krycích fólií blistrů, IV pytlíků, letáků a krabiček. Vysoká kvalita grafiky, text v jakékoliv barvě, verifikační čárové kódy jsou u této série samozřejmostí.

Produkt als PDF Downloaden

 

HAPA tiskárna DOD Inkjet

Hapa DOD Inkjet je digitální tiskárna používaná potiskování i přetiskování blistrů, nálepek, krabiček, letáků a dalších balicích materiálů. Po zaintegrování této tiskárny do blistrovací linky se výrazně zvyšuje její flexibilita, prdouktivita a efektivnost. 

Produkt als PDF Downloaden

 

HAPA tiskárna Hybrid

HAPA Hybrid je symbolem flexibility. Kombinuje v sobě flexo tisk, který je vhodný pro tisk opakujících se dat a digitální tisk, který je vhodný pro tisk variabilních dat jako jsou čísla šarží nebo data expirace. HAPA Hybrid je efetivní co do nákladů, dokáže tisknout just-in-time a má velmi rychlou tiskovou odezvu. Lze jej zaintegrovat do Vašich stávajících balicích jednotek i použít samostatně. Jedná se velmi dobré a ekonomické řešení.

Produkt als PDF Downloaden

 

HAPA tiskárna RedCube na kartony

Jedná se o kapesní tiskárnu pro koncové značení farmaceutických produktů. Vyznačuje se svoji velkou flexibilitou, vysokým výkonem a jedinečnou kvalitou.

Produkt als PDF Downloaden

 

HAPA tiskárna HAPA 800 Jet na kartony

Hapa 800 Jet je digitální tiskárna určená pro potisk nebo přetiskování blistrů, etiket, krabiček, letáků a dalších balicích materiálů. Po zaintegrování této tiskárny do balicí linky se výrazně zvyšuje celková flexibilita linky, její produktivita i celková efektivnost zařízení (OEE).

Produkt als PDF Downloaden

HAPA etiketovací tiskárna RedCube

Jedná se o kapesní tiskárnu pro koncové značení farmaceutických produktů. Vyznačuje se svoji širokou flexibilitou, vysokým výkonem a jedinečnou kvalitou.

Produkt als PDF Downloaden

 

HAPA 800 LabelJet etiketovací tiskárna

Hapa 800 LabelJet je digitální tiskárna určená pro potisk nebo přetiskování blistrů, etiket, krabiček, letáků a dalších balicích materiálů. Po zaintegrování této tiskárny do balicí linky se výrazně zvyšuje celková flexibilita linky, její produktivita i celková efektivnost zařízení (OEE).

Produkt als PDF Downloaden

 

HAPA 500 Gravírovací zařízení

Hapa 500 je laserové zařízení pro výrobu tiskařských klišé. Pomocí 50 nebo 200 wattového CO2 laseru pro střední a vysoké rychlosti rytí dosahujeme na kliše rozlišění  až 2400 dpi.

Produkt als PDF Downloaden

 

HAPA Služby

Hapa nabízí jedinečnou podporu a služby: zákaznická školení, špičkovou údržbu, technickou pomoc, dodávku náhraních dílů, výrobu tiskařských klišé na míru metodou laserového rytí, konzultace a testy potisků.

Produkt als PDF Downloaden

Produkt als PDF Downloaden