HARRO HÖFLIGER Balící stroje

Výrobní zařízení pro balení produktů do kapslí, krabiček, hlubokých blistrů i plochých sáčků. Harro Höffliger nabízí řešení a technologie šité na míru zákazníkům.

 

Zařízení na plnění kapslí - model MODU-C

Model Modu-C LS je určen pro aplikace od farmaceutického výzkumu až po výrobu malých výrobních šarží. Patentovaný transportní systém (vyměnitělné vozíčky) umožňuje rychle a jednoduše vyměnit dávkovací systémy a zajišťuje tak flexibilitu celého zařízení.


PDF download

 

Zařízení na leštění kapslí - model KPG

Jednotka KPG je určená na leštění tvrdých želatinových kapslí. Během výroby ulpívá na kapslích jemný prášek a želatinové zbytky, které jsou touto jednotkou kompletně odstraněny.

PDF download

 

Zařízení na kontrolní vážení kapslí - model Accura-C

Zařízení AccuraC je nejlepším řešením pro kvalitativní kontrolu kapslí. Zařízení funguje samostatně nebo může být propojené s kapslovačkou produktové řady Modu-C. Zajišťuje přesné a spolehlivé vážení kapslí. Na základě výsledků vážení lze provést v průběhu výroby jemné korekce dávkovacího systému. Zařízení je lehce ovladatelné a výborně čistitelné.

PDF download

 

Zařízení na kontrolu kapslí - model OMNICONTROL

Díky své nezávislosti na používaném formátu (tj. vyráběném produktu) přináší jednotka Omnicontrol maximální flexibilitu a umožňuje 100% kontrolu kapslí, tablet a potahovaných tablet. Jedinečný a patentovaný rotační systém třídění produktu zajišťuje vysokou spolehlivost celého výrobního procesu.  

PDF download

 

Laboratorní zařízení pro plnění prášků - model OMNIDOSE

Zařízení Omnidose TT se skládá z pneumatické jednotky, která poskytuje vakuum a stlačený vzduch a ovládá bubnový dávkovací systém. Zařízení se ovládá manuálně a je vhodné pro zkoumání práškových vzorků v laboratoři. Je navržené tak, aby byl jednoduchý jeho scale-up do větších produkčních měřítek.

PDF download

Zařízení na balení do speciálních obálek

Harro Höffliger je leaderem na trhu vysoce-výkonných zařízení pro balení do obálkových formátů.
PDF download

 

Zařízení na balení do krabiček

Harro Höfliger dokáže zabalit produkt do těch nejrozmanitějsích blistrů a krabiček. Dále dokáže tato primární balení potisknout, označit a oštítkovat. Zařízení určené pro každou z těchto operací může být s výhodou zaintegrováno do Vaší stávající výrobní linky. 

PDF download

 

Zařízení na "top loading" balení produktů

Svrchní (Top loading) balení se s výhodou využívá tam, kde je nutné do obalu vložit velké množství rozmanitých produktů a komponent. Top-loading princip balení má vzhledem ke své flexibilitě, efektivitě a ergonomičnosti podstatnou výhodu oproti balení horizontálnímu.

PDF download

 

Finální balení pro přepravu

Harro Höffliger nabízí plně automatizované koncové (end-of-line) balicí linky, které výrazně optimalizují zákazníkovu výrobu. Harro Höffliger dokáže svoje zařízení zaintegrovat do stávajících výrobních zařízení a snížit tak jejich provozní náklady. To přináší zákazníkovi i výraznou konkurenční výhodu.


PDF download

 

Zařízení na balení medicinálních produktů (web converting)

Balení medicinálních produktů musí být vždy ve své formě a funkci uzpůsobeno lokálním zákaznickým a uživatelským požadavkům a specifikům daného produktu. Společnost Harro Höffliger nabízí zařízení na balení široké škály medicinálních produktů.


PDF download

 

Zařízení na balení orálních filmů (web converting)

Od vývoje až po výrobní linku - všechno od jednoho zdroje, společně s Harro Höffliger. Trh orálních filmů má nesmírný potenciál. Původně orální filmy napomáhaly pouze lepšímu hojení rtů, dnes velké farmaceutické společnosti odhalily jejich velký potenciál při příjímání léčiv. Veškerá balení společnosti Harro Höffliger splňují ty nejnáročnější požadavky farmaceutického průmyslu včetně bezpečnostních prvků, které zabraňují možnosti, aby léčivo užily omylem děti.  
PDF download

 

Zařízení na balení medicinálních produktů do kapes

Balení do pytlíků se s výhodou používají v mnoha rozmanitých aplikacích. Pokud chcete balit různé produkty charakteru granulí a prášků, je pytlík utěsněný ze všech čtyř stran ideálním, cenově-efektivním a zákaznicky široce přijímaným řešením.

PDF download