KOCH Pac-systems

Blistrovací stroje pro farmaceutické, lékářské či nepotravinové aplikace

KOCH
blister machine KDT

 

Blistrovací linka KDT s otočným modulem, vybaveným čtyřmi stanicemi pro rychlé formování nebo uzavírání blistrů (nebo kombinaci obojího) s možností následného vkládání blistrů do krabičky. Linka se používá pro balení malých až středních šarží a vyznačuje se nízkou pořizovací cenou, cenově dostupnými formátovými díly a nízkou spotřebou energie.

PDF download

 

KOCH
blister machine KS-PO

 

 

KBS-PO je blistrovací linka s oválným transportem blistrů. Vyniká svým výkonem, spolehlivostí a jedná se o cenově ideální řešení pro balení malých až středních šarží různých formátových velikostí.

PDF download

 

KOCH
blister machine KBS-KF

 

Blistrovací linka KBS-KF je určena pro řadovou produkci rozměrných blistrů z jednoho materiálu včetně krycí fólie. Tato blistrovací linka dokáže vyrobit blistry různých formátů, z rozmanitých základních formovacích i krycích materiálů: PE,PET,PVC, Tyvek, hliníku nebo jiných materiálů.

PDF download

 

KOCH
blister machine KBS-PL

 

Blistrovací linka KBS-PL je prověřenou technologií s lineární dopravou blistrů. Jedná se o vysoce výkonnou linku určenou pro výrobu velkých šarží. Linka dokáže blistry vyrábět ze všech standardních, na trhu dostupných formovacích a krycích materiálů. 

PDF download

 

KOCH
blister machine KBS-PT

 

KBS-PT je kompaktní blistrovací balicí linka s osmiúhelníkovým uspořádáním dopravy blistrů. Vyznačuje se možností rychlé přeměny formátovacích dílů při změně produktu, vysokou výkonností a flexibilitou co do používáných formátů a zpracovávaných materiálů.


PDF download

 

KOCH
marking system KPM-200

 

In-line potiskovací zařízení KPM-200 vhodné pro integraci do blistrovacích linek různých výrobců. Tiskne na složené krabičky, formátovací fólie, blistry, papír a další materiály, vše v souladu s nejnovějšímy verzí legislativy Track and Trace. Tisknout lze text, číslice, loga, čárové kódy, 2D kódy a další informace vše čitelně ve vysokém rozlišení, spolehlivě a dohledatelně.

PDF download