HAPA UV-DOD

Digitální tiskárny pro potisk koncových balení - ideální řešení pro variabilní potisky nebo přetisky blistrů, folií, krabiček, etiket, letáků a dalších koncových balicích materiálů.

HAPA UV-DOD

UV DOD je plně digitální, bezkontaktní technologie tisku, která je ideální pro tisk variabilních dat (čísla šarží, dat expirací, kódů, označovaní dle Track&Trace legislativy). Technologie umožňuje změny grafiky a textů v průběhu tisku bez nutnosti zastavení balicí linky. UV DOD tiskárny jsou proto s výhodou integrovány do výrobních, balicích zařízení (nejčastěji do blistrovacích linek).

HAPA Universal Label printer

Hapa Universal Label Printer je plně digitální UV DOD piezo inkoustová tiskárna, která se s výhodou používá pro potisk adhezivních štítků a materiálů v rolích jako je hliník, medicinální papír, TYVEK, transparentní filmy a PSA etikety.

PDF download

HAPA RedCube

Redcube je kompaktní, víceúčelový UV DOD tiskový modul. S výhodou se využívá pro tisk kódů, označování produktů a přímý tisk na ně. Výsledky tisku jsou velmi stálé a odolné proti vlhkosti.

PDF download

 

HAPA BlisterJet

BlisterJet je zařízení navržené pro přímý přetisk/potisk již zatěsněných blistrů. Plně digitální UV DOD tiskárna zaručuje výbornou výstupní kvalitu v jedné nebo více barvách a je ideálním řešením pro úpravy blistrů v pozdějších fázích výroby.

PDF download